Audi RS6 PP Performance: rodinný kombík se zrychlením raketoplánu

Audi RS6 PP Performance | foto: youtube.com

Audi RS6 Avant patří již v základu k těm nejschopnějším kombíkům, které si můžeme pořídit. Odvezete v něm totiž prakticky všechno, bezpečně, komfortně a ve volných chvílích s ním můžete potrápit i supersportovní vozy.

Již v základu nabízí Audi RS6 Avant vcelku obstojný výkon 597 koňských sil, díky kterému dokáže při závodech v přímce potrápit i Nissan GT-R. Některým lidem však tato porce nestačí a tak vznikají různé tuningové společnosti, které dokáží z RS6 vydolovat více zábavy.

A jednou z takových společností je i PP Performance, která dokáže zvýšit výkon v tomto rodinném kombíku až na neskutečných 750 koní. Jak je z videa patrné, tato porce výkonu dokáže během startu z místa zamotat hlavu i jinak skvěle vyladěnému pohonu 4x4. Kola se protáčela tak divoce, až musel řidič sundat nohu z plynu.

Jakmile se však vůz rozjel, začal zrychlovat jak raketoplán při startu. Ručička tachometru se dostává k hodnotě 270 km/h takřka plynule a bez jakéhokoliv zaváhání. Maximální rychlost vozu přitom činí až 340 km/h.

Celé toto představení výkonu a rychlosti je přitom doprovázeno skvostným zvukem motoru V8 a nádherným bubláním výfukového systému.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy