Dodávka, vedle které i Rolls-Royce bledne závistí

Dodávka Brabus VIP Conference Lounge | foto: Brabus

Dodávky většinou nebývají synonymem pro vozy businessmanů. Německý úpravce Mercedesů, Brabus nám ale nyní ukazuje, že je možné postavit opravdu luxusní dodávku.

Vrcholní manažeři a businessmani si nemohou nikdy dovolit ztratit ani minutu svého času. Toho jsou si vědomi i zaměstnanci německého Brabusu a speciálně pro ně připravili luxusní zasedací místnost na kolech. Brabus VIP Conference Lounge, jak je vůz nazýván, je postaven na základě dodávky Mercedes-Benz Sprinter s osmnáctipalcovými koly, bi-xenonovými světlomety, denním LED svícením a mnoha dalšími prémiovými prvky.

To nejdůležitější se ovšem nachází v interiéru vozu. Za zády řidiče se nachází skutečně luxusem nabitá zasedací místnost. Je vybavena alcantarovým čalouněním, šesti luxusními sedadly s vyhříváním, LED ambientním osvětlením, desetipalcovým tabletem, dvojicí televizních obrazovek s Apple TV a Blu-ray přehrávačem, multimediálním centrem nebo lednicí. Pro pracovní účely se zde také nachází několik sklopných stolků, šest USB portů k nabíjení mobilních telefonů nebo LTE internetový router.

Jak se dá předpokládat, za takto vybavený vůz si vyžádá Brabus velký balík peněz. Konkrétní cena vozu činí 224 910 € ( zhruba 6 070 000 Kč).

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy