Jak se vám líbí Ford Ranger ve stylu Mustangu?

Ford Ranger ve stylu Mustangu | foto: youtube.com

Společnost Wat Ford z Thajska, která se specializuje na tuning a prodej autodílů stejnojmenné americké značky, představila svůj nový projekt. Překvapivě jen u optického tuningu nezůstalo.

Thajská firma na svém oficiálním YouTube profilu zveřejnila svou novinku v podobě přepracovaného pick-upu Ford Ranger. Ten dostal zcela nový nárazník, masku chladiče a světla s přepracovanou optikou. Výsledek ne náhodou připomíná kultovní Fordův sportovní vůz Mustang. Dále si můžeme všimnout rozšířených blatníků, pod nimiž se nacházejí nová široká kola Force Offroad s terénními pneumatikami.

Ford Ranger ve stylu Mustangu | foto: youtube.com

Ford Ranger ve stylu Mustangu | foto: youtube.com

Krom vzhledu se tvůrci Ranger Mustangu podívali i na podvozek. Ten je teď na vzduchových měchách, což umožňuje měnit světlou výšku v poměrně značném rozsahu. 

O nějakých změnách v interiéru či pod kapotou se Thajci nezmiňují. Dodat tak můžeme je, že na domácím trhu firmy Wat Ford jsou Rangery poháněni buď turbodieselovým čtyřválcem o objemu 2.2 litru a výkonu 160 koní, popřípadě bi-turbo "dvoulitrem" o výkonu 180 koní. 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy