Mercedes-Benz třídy G od G&B Design vypadá jako rozzlobený school bus

Mercedes-Benz G-Boss | foto: youtube.com

Německá tuningová společnost G&B Design připravila balíček pro úpravu "Géčka" od Mercedesu. Ten nese jméno G-Boss a zahrnuje úpravy exteriéru i interiéru.

Co na Mercedesu G-Boss zaujme na první pohled je jasně žluté lakování v kombinaci s černými detaily. Nevím jak vy, ale já tam vidím určitou podobu s americkými školními autobusy. Tím myslím pořádně naštvaný autobusy na steroidech.

"Géčkový Medvídek" obdržel rozšířené podběhy kol, které navazují na prahové nášlapy. Na zádi se objevil přepracovaný nárazník s difuzorem a na střeše přibyl spoiler. Kryt rezervního kola je vyroben z karbonu. Karbonové jsou též kryty vnějších zpětných zrcátek. Největších změn doznala přední partie "Géčka". Agresivně se tvářící příď má nový nárazník a kapotu s velkým nasávacím otvorem pro přívod vzduchu. Na střeše přibyla trojice LED světlometů.

Dle tvůrců tuningového balíčku G-Boss doznal změn i interiér vozu. Ten je nyní černý s jasně žlutými detaily. Strop je ve stylu "hvězdná obloha", což je prvek, který můžeme znát třeba z automobilů Rolls-Royce.

Mercedes-Benz G-Boss | foto: youtube.com

A kolik všechna ta sranda bude stát? Tuningový balíček G-Boss, který je vhodný na všechna provedení současné generace Mercedesu třídy G, vyjde na 11 390 Euro (asi 290 000 Kč).

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy