Cool retro úprava Lady Vesty a Xray

Digitální přístrojový panel ve stylu Lady 2101 | foto: youtube.com

Kombinace retro designu a moderní funkčnosti - to je úprava od společnosti CMGAISD, jež vyvynula digitální přístrojový panel nových vozů automobilky Lada ve stylu starého Žigulíka.

Přístrojový panel od společnosti CMGAISD ve stylu VAZ 2101 v sobě kloubí retro a funkci. Zahrnuje v sobě tachometr, otáčkoměr, počítadlo kilometrů jak celkových, tak i denních, teplotu motoru i teplotu v interiéru, hodiny, stav paliva v nádrži, dobíjení alternátoru, zařazený rychlostní stupeň u automatické i manuální převodovky, otevřené dveře, tempomat, kontrolní a varovné indikátory. Prostě vše, co by měla moderní "přístrojovka" obsahovat.

Digitální přístrojový panel ve stylu Lady 2101 | foto: youtube.com

Digitální přístrojový panel pro Ladu společnost CMGAISD již představila dříve. V druhé polovině loňského roku byla do prodeje uvedena první generace pro model Vesta. Ta ovšem neměla displej s rozlišením Full HD. 

A na kolik tato paráda vyjde? Na domácím trhu si výrobce za FHD displej s nahraným přístrojovým štítem účtuje 42 000 rublů, což je asi 11 800 Kč. Mě osobě to nepřijde nikterak přehnané a něco podobného by se mi líbilo i u nás.

Vzpomínám si, že jsem kdysi jezdíval Škodovkou 105 a ta měla přístrojový panel ne nepodobný tomu Ladě 2101. Moderní Škodovky jsou navíc již z výroby vybavené digitální "přístrojovkou" a tak by stačilo pouze nahrát novou grafiku.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy