Takhle vypadá Seat Arona. První fotografie ukradli hackeři

Seat Arona | foto: MQB-Coding & Retrofit

První fotografie Seatu Arona byly získány ze softwaru, který má být použit v informačním systému malého crossoveru. Fotografie zveřejnila německá „firma“ MQB-Coding & Retrofit.

Z prvních fotografií je zřejmé, že nové SUV vychází z modelu Seat Ibiza, a dle dostupných informací má být Arona představena ke konci tohoto roku.

Na první pohled má vůz příjemný sportovní design, který vytváří především maska chladiče navazující na ostrá trojúhelníková LED světla. Agresivní design ještě dotváří tvarovaná kapota a velký spodní otvor před chladičem.

Seat Arona | foto: MQB-Coding & Retrofit

Dobře vypadají také boky vozu. Nemůžeme si nevšimnout tmavých sloupků navazujících na černou střechu s podélným tvarováním. Nám se líbí především zadní část vozu, která se sice tváří jednoduše, ale ten zadní difuzor s dvojicí výfuků je prostě dokonalý.

Pohon vozu bude s největší pravděpodobností shodný s motory z modelu Ibiza. Na výběr bude tedy litrový motor TSI o výkonech 93 a 113 koní. Dostupná bude zajisté i silnější verze motoru TSI o objemu 1,5 litru poskytující výkon 148 koní. Z naftových variant bude zcela jistě zastoupena 1,6 TDI o výkonech 79, 94 a 113 koní.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy