Jak může vypadat interiér obrněného auta? Odpověď přináší Mercedes-Benz GLE Guard

Mercedes-Benz GLE Guard | foto: TOPCAR

Pokud potřebujete na svých cestách reprezentativní vůz, který vám dodá i pocit bezpečí (a to opravdového bezpečí), pak je tu pro vás tenhle Mercedes-Benz upravený tuningovou firmou TopCar.

Tato tuningová společnost je tu s námi již od roku 2004 a upravuje luxusní vozy po celém světě. Nyní si vzala do hledáčku Mercedes-Benz GLE Guard a vytvořila mu takový interiér, jaký bychom v obrněném vozidle čekali jen těžko.

S tímto vozidlem se vám dostane nejen pocitu opravdového bezpečí, které zajišťují neprůstřelná okna, ale i pořádné dávky luxusu díky celokoženému bílému interiéru. Za kvalitní materiály považuje úpravce především unikátní dřevo, krokodýlí kůži a dvacetičtyřkarátové zlato, které použil všude tam, kde se jen dalo. Jiné materiály by si člověk v interiéru mohl jen těžko představit.

Je vidět, že úpravce není žádný nováček a ani v případě modelu GLE Guard se nejedná o první upravený vůz. Již dříve (konkrétně v prosinci minulého roku) předvedl podobně originální úpravu interiéru, na kterou se můžete podívat zde:


Jak se vám líbí? A víte, co jsou vlastně zač vozy Mercedes-Benz „Guard“? Podrobné informace vám přineseme v připravovaném článku. 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy