Nový Hyundai i30 N přichází s novým designem a dvojspojkovou převodovkou

Hyundai | foto: Hyundai

• Společnost Hyundai Motor zveřejnila první fotografie nového modelu i30 N odhalující design inspirovaný výkonem • Nová lehká kovaná devatenáctipalcová kola ještě více zvýrazňují sportovní charakter vozu • První evropský model Hyundai s výkonnou osmistupňovou dvojspojkovou převodovkou N DCT • Nová i30 N bude připravena podat stoprocentní výkon na silnici i závodní trati

Společnost Hyundai Motor zveřejnila první informace o nejnovější generaci svého úspěšného hot hatche, modelu i30 N. Na sérii tajemně nasvícených fotografií lze rozpoznat, že se nový model i30 N dočká vylepšeného designu zaměřeného na emoce a dynamický výkon. Nová i30 N se pyšní novými agresivně vyhlížejícími předními i zadními nárazníky, dvěma velkými koncovkami výfuku, širokou maskou chladiče se znakem sportovní řady N nebo novými zadními světly i předními LED světlomety se světly pro denní svícení ve tvaru písmene V. Díky novému designu nyní oblíbený model na pohled působí ještě rychleji.

Hyundai | foto: Hyundai

Hyundai | foto: Hyundai


Fotografie také odhalují nová devatenáctipalcová kovaná kola, lehčí než ta použitá na předchozím modelu i30 N, výrazně přispívající ke snížení celkové hmotnosti vozu.

Hyundai taktéž prozrazuje, že nová i30 N bude dostupná s osmistupňovou dvojspojkovou převodovkou N DCT, která jako první model značky v Evropě nabídne tři speciální N režimy umocňující zážitek ze sportovní jízdy.

Díky všem výše zmíněným vylepšením bude nová i30 N připravena podat dech beroucí výkon na běžné silnici i závodní trati.

Další podrobnosti o modernizovaném modelu i30 N budou brzy následovat.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy