VIDEO: První záběry nového Mercedesu CLS, elegance je na prvním místě

Mercedes CLS 2018 | foto: youtube.com

Představení nového Mercedesu CLS by mělo proběhnout v polovině příštího týdne, na Los Angelské auto show. Vy se ale již nyní můžete podívat na první oficiální záběry této dlouho očekávané novinky.

Ohledně toho, jak bude nový Mercedes CLS nakonec vypadat, panovaly různé dohady. Špionážní fotografie tentokrát nic klíčového neprozradily, a tak jedinou oficiální informací bylo, že má nový model zeštíhlit oproti svému předchůdci, a navázat tak na původní model představený před patnácti lety. 

The brand-new Mercedes-Benz CLS (2018) | Teaser | Exterior Design (0:38) | zdroj: youtube.com

Zatímco se zveřejněné video zaměřuje výhradně na exteriér, o interiéru toho zatím stále mnoho nevíme. Jedinou potvrzenou informací má být přítomnost digitálního přístrojové štítu a navigačního Infotainmentu COMAND, který Mercedes používá již několik let.

Z hlediska použitých motorů lze očekávat výběr z několika vznětových i zážehových pohonných jednotek. Vstupním motorem by měl být čtyřválcový benzínový motor o výkonu 295 koní, následovaný šestiválcem o výkonu 362 koní. Vrcholem pak bude varianta AMG s hybridním motorem o předpokládaném výkonu 430 koní.

Na ocet by neměli zůstat ani zákazníci preferující diesel, kteří by měli mít na výběr z naftového čtyřválce o výkonu 241 koní a šestiválce o výkonu 335 koní. 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy