BMW Concept Z4 nyní i ve videu. Doporučujeme shlédnout!

BMW Concept Z4 | foto: youtube.com

Kolem nového roadsteru BWM Z4 se diskutuje celý týden. Nejdříve jsme se dozvěděli uklidňující zprávu pro opravdové řidiče, a to, že se nemusí obávat o přítomnost manuální převodovky. Těsně před oficiálním představením pak unikly první fotografie, a nyní se nám nový „The Roadster“ objevil ve dvouminutovém videu plném detailních záběrů.

Stále si však budeme muset počkat na zveřejnění technických detailů. Již nyní je ale zřejmé, že jízda s tímto nástupcem oblíbeného roadsteru Z4 bude hodně zábavná. Snad se BMW podaří přenést tvary konceptu do výsledného sériově vyráběného vozu.

Stejně jako většina automobilových reklam i tato nese jasné poselství – „Trénujte tvrdě, a možná budete moci sedět na sedadle řidiče.“ Jak už jsme ale zmínili, konkrétní model ve videu je pouze studií, nicméně BMW finišuje s přípravou uvedení nového roadsteru do výroby, která by měla být spuštěna již v průběhu příštího roku.

Bát by se tedy měla začít konkurence v podobě Mercedesu-Benz SLC, Audi TT a Porsche 718 Boxster, kterým může nová Z4 pořádně zatopit. Vůz navíc přijde na zcela nové platformě, přinese nové motory a technologie, přičemž některé z nich bude sdílet s japonským příbuzným – novou Toyotou Supra.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy