Parádní vychytávka pro cestovatele, střešní stan na MINI Countryman

MINI Countryman | foto: MINI

Automobilka MINI spojila síly s firmou Autohome, a výsledkem jejich snažení je „samostavěcí“ stan na střechu nového crossoveru Coutryman.

Stan se umisťuje na střechu automobilu stejně jako běžná „rakev“, dokonce tak složený i vypadá. Navíc se přichycuje speciálními ocelovými sponami, které mohou být namontovány bez použití nářadí.

MINI | foto: MINI

Jakmile se při vašich dobrodružných toulkách přírodou setmí a přijde čas nocování, stačí pouze povolit tři bezpečnostní přezky a stan se automaticky postaví díky čtyřem plynovým vzpěrám. Vy pak můžete pohodlně vyšplhat díky přiloženému hliníkovému žebříku do interiéru, který se vyznačuje zejména rozměrnou matrací pro dvě osoby, a vnitřním LED osvětlením.

Použité materiály jsou prý vysoce kvalitní a zajišťují dostatečnou tepelnou i zvukovou izolaci, stejně jako ochranu před pořádným deštěm. Navíc jsou zde k dispozici i dvě otevírací okna s moskytiérou, pro zajištění řádné ventilace.

MINI | foto: MINI

Střešní stan bude k dispozici v černé nebo bílé barvě tak, aby ladil s kontrastními barvami střechy a vnějších krytů zrcátek nového MINI Coutryman. Stan je k dispozici na objednávku již v tuto chvíli a jeho cena začíná na přibližně 75.000 korun.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy