Nové Porsche 911 už se rýsuje. Bude krásné, ale technicky nudné

Bude vypadat nové Porsche 911 takhle? | foto: Trazione Posteriore

Elektromobilizace zasáhla nedávno i Porsche, to když se ukázal koncept Mission E. Jestli to dotáhne do výroby těžko říct, jeho design ale určitě novinky značky ovlivní. My se dnes prostřednictvím šikovného designéra můžeme podívat, jak by vypadala 911 s designovými prvky tohoto konceptu.

Přední LED světla s pěticí charakteristických zdrojů, zadní diodový pás na tmavém podkladu. Tohle je typické především pro koncept Mission E z roku 2015. Brzy by se tyto prvky mohly objevit i u řady 911. Porsche již testuje novou generaci populárního sporťáku, která dle špionážních snímků dostane mnoho shodných designových prvků. Jak by to pak reálně mohlo vypadat naznačuje na aktuálních renderech web Trazione Posteriore.

A je to podívaná, která s nám moc a moc líbí! Ne, že bychom snad aktuální 911 považovali za škaredou (to snad jen tu techniku), ale kdyby novinka vypadalo takto, bylo by to mnohem zajímavější. Jak už bylo řečeno, hlavní světla s pěticí výbojek (avšak se stále oválným vzhledem) a zadní úzký pás na tmavém podkladu. To jsou hlavní poznávací znamení. Až na druhý pohled možná zaregistrujete novou kapotou motoru, čtveřici koncovek výfuku a přepracované nasávání vzduchu.

Bude vypadat nové Porsche 911 takhle? | foto: Trazione Posteriore

Model s kódovým označením 992 by se měl objevit v roce 2018. Přeplňované motory současné generace pak doplní také plug-in hybrid. Ten se ukáže kolem roku 2020.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy