Je tohle facelift Škody Fabia?

Mohla by takto vypadat inovovaná Fabia? | foto: Theophilus Chin

Všichni kolem Škodovky aktuálně žijí představením konceptu VisionS, který ve druhé polovině roku vyústí v sériové SUV Kodiaq. Po něm je na řadě facelift Octavie, nový Yeti a další SUV, tentokrát ve stylu BMW X4. Dříve nebo později ale přijde řada také na omlazení Fabie, což se nám svým posledním renderem snaží naznačit Theo Chin.

Letos na podzim tomu budou dva roky od představení třetí generace Fabie. Čas na modernizaci přichází obvykle po třech čtyřech letech na trhu, záleží na popularitě toho kterého modelu. Mladoboleslavský zástupce v segmentu B platí za toho úspěšnějšího, facelift by mohl tedy přijít o něco později a hlavně by mohl být relativně mírný.

Třeba tak moc mírný, že až na o něco málo větší masku chladiče a v horní části zahnutá hlavní světla po vzoru Superbu by se zvenku nemuselo nic víc zásadně měnit. Všechno jsou to ale samozřejmě jen spekulace a dohady o modelu, který se ukáže až za několik let. Tento render nicméně značí jediné, design aktuální Fabie je nadčasový a nemusel by zestárnout ani po delší době. To už se ostatně povedlo první generaci…

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy