Co před námi schovává Škoda v tajemné garáži?

Co schovává Škoda za vraty tajemné garáže? | foto: Škoda Auto

„V této garáži se chystá něco opravdu velkého. Dokážete si tipnout, co by to mohlo být?“ Přesně tento popisek nalezneme u obrázku garáže s logem Škody, který naše tuzemská automobilka vystavila na svém facebookovém profilu. Co se asi za tajemnými vraty schovává?

Pokud je řeč o něčem velkém v souvislosti se Škodou, každého jistě napadne příchod nového SUV Kodiaq, o kterém jste si na našem webu mohli přečíst již několikrát.

Premiéra sériového modelu je sice očekávána až v průběhu podzimního autosalonu v Paříži, již v března bychom se mohli dočkat odhalení konceptu tohoto vozu. To by samozřejmě neproběhlo nikde jinde než na autosalonu v Ženevě.

Možná podoba nové Škody Kodiak | foto: RM Design

Kodiaq bude, jak je známo, využívat současnou generaci hojně rozšířené koncernové platformy MQB, stejně jako jeho bratranec Volkswagen Tiguan. Pod kapotou nalezneme benzínové i dieselové agregáty s výkonem od 115 do 220 koní. Není ale vyloučeno, že se dočkáme verze s motorem TSI o výkonu 280 koní nebo dvakrát přeplňovaného TDI z Passatu o výkonu 240 koní.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy