Závodní premiéra nového MG EHS s výkonem 258 koní

MG EHS | foto: MG

Značka MG se v rámci svého vstupu na trhy Česka a Slovenska účastní Czech New Energies Rallye v Českém Krumlově.

NOVÉ MG EHS

Nové EHS hned na první pohled zaujme svým atraktivním designem jasně ukazující na jeho SUV schopnosti. Při vývoji byla věnována značná pozornost kvalitě a výběru špičkových materiálů palubní desky i celého komfortního interiéru. Centrální dotyková obrazovka infotainmentu se chlubí úhlopříčkou 10,1 palců. Z výběru bezpečnostních technologií stojí za zmínku MG Pilot, který zastřešuje hned několik důležitých asistenčních systémů najednou a který dokáže do rychlosti 19,2 km/h auto sám zastavit. K detekování prostoru před vozem EHS využívá kombinace kamery a radaru. K pohonu HS / EHS slouží zážehový přeplňovaný čtyřválec 1,5 s výkonem 119 kW, nebo ve verzi PHEV plug-in hybridní hnací jednotka, která nabízí systémový výkon 190 kW. Čistě elektrický dojezd na jedno nabití činí 52 km.

„Na první akci v rámci nové značky se opravdu těšíme, 98letá historie značky byla často ověnčena závodními vavříny, takže když jsme se bavili o možné účasti ještě těsně před uvedením samotné značky na trh, tak byla volba jasná“, říká Marek Vodička, Marketing a PR manažer značky MG.

MG EHS | foto: MG

MG se dobře prodává na cca deseti trzích západní Evropy s tržním podílem kolem dvou procent, což je skvělý výsledek a náročnost evropských zákazníků je nezpochybnitelná. Co se týká kvality, MG se směle vyrovná tradičním evropským i japonským značkám.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy