Nová 7 místná Dacia již brzy!

Dacia Jogger | foto: youtube.com

Dacia vždy symbolizovala mobilitu přístupnou největšímu počtu. 3. září v 10 hodin představí značka svůj „velký poslední“, zbrusu nový rodinný model s až 7 sedadly . Nový Jogger bude také ztělesněním „venkovního“ prostředí Dacie, abyste si mohli užívat jednoduchých radostí z venku.

DACIA JOGGER: 7 MÍST BY DACIA

Dacia Jogger s 5 nebo 7 sedadly je ideálním společníkem pro (velké) rodiny. Je všestranný a může doprovázet všechny členy rodiny při každodenních dobrodružstvích a výletech do přírody. V pragmatickém duchu, který je pro ni charakteristický, nabízí Dacia vůz, který jejím zákazníkům umožňuje užívat si prosté radosti života se svými blízkými v naprosté svobodě.

Dacia Jogger | foto: youtube.com

Dacia Jogger | foto: youtube.com

DACIA JOGGER

Jogger je jednoduché, moderní jméno, které se snadno vyslovuje a je srozumitelné po celém světě. Ztělesňuje dynamiku, pozitivní energii a outdoorového ducha. Přípona "er", stejně jako Duster, ikonické SUV značky Dacia, evokuje robustnost a odolnost ideálního každodenního společníka pro rodiny s dětmi značky Dacia.

VE STARTOVNÍCH BLOCÍCH V MNICHOVĚ

Dacia odhalí vůz Dacia Jogger dne 3. září v 10:00 během 100% digitální akce. Od 6. září se pak Dacia představí na veletrhu IAA Mobility v Mnichově za přítomnosti Denise Le Vota, generálního ředitele společnosti Dacia, s několika originálními expozicemi u bran summitu a od 7. září v centru města. Přehlídku bude možné sledovat také na dálku na platformě Dacia events.dacia.com.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy