Spása Tesly na obzoru? Někteří čekatelé už dostali e-mail

Tesla Model 3 | foto: Tesla Motors

Automobilka Tesla byla několik měsíců ve stavu "výrobního pekla", jak situaci nazval její výkonný ředitel Elon Musk. Nyní se však zdá, že všechny problémy byly odstraněny a lidé se konečně dostanou o krok blíže ke své vysněné a předplacené Tesle Model 3.

Podle agentury Bloomberg již mluvčí automobilky Tesla potvrdil, že společnost rozeslala řadě zákazníků e-mail, kterým je vyzývá ke konfiguraci jejich předplaceného vozu. Zdá se tedy, že společnost konečně překonala všechny výrobní problémy a je připravena nastartovat velkovýrobu pro běžné zákazníky.

Podle původních plánů chtěla Tesla ještě během třetího čtvrtletí vyrobit cca 1500 vozů, ovšem nakonec jich bylo vyrobeno pouze 260. Ty navíc nesměřovaly k běžným zákazníkům, ale k zaměstnancům společnosti nebo k významným investorům. Lidé, kteří tak složili zálohu již před více než rokem a půl si tak museli počkat až do dnešních dnů.

Nyní se však zdá, že čekání je konečně u konce. Někteří členové diskuzního fóra Model 3 Owners Club už prý pozvánku ke konfiguraci vozu dostali a podle některých informací by se ti nejšťastnější z nich měli dočkat své nové Tesly Model 3 již během čtyř týdnů.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy