Toyota rozšiřuje své zastoupení na našem trhu

Toyota otevřela nový showroom v Mostě | foto: Toyota

Tuzemská prodejní síť značky Toyota se rozrostla o nový showroom v Mostě. Prodejní a servisní centrum Louwman Most je již 29. prodejním místem japonské automobilky v České republice a zároveň třetí novou pobočkou Toyoty otevřenou v letošním roce.

Centrum na ploše přes 180 metrů čtverečních zahrnuje showroom se stáním pro celkem pět vozů a rozsáhlé servisní zázemí se čtyřmi zvedáky a možným rozšířením kapacity do budoucna. Přejímacími techniky jsou zde Michala Kuzyková a Luděk Novák, kteří mají bohatou praxi v automobilovém sektoru.

„Jsme připraveni kompletně uspokojit poptávku po všech modelech v nabídce Toyoty, včetně stále populárnějších hybridů, pro celý mostecký region i okolí. Zaměřit se chceme rovněž na správu vozového parku místních firemních zákazníků," říká Tomáš Rzounek, generální ředitel Toyota Louwman.

Toyota letos na jaře otevřela také například nové prodejní a servisní centrum v Šumperku, které provozuje společnost Autobond. V červenci pak společnost Toyota Tsusho v Průhonicích u Prahy zahájila provoz čtvrtého tuzemského centra prémiové značky Lexus.

Toyota v Česku registrovala od ledna do konce září 7547 osobních a lehkých užitkových vozů. V kategorii osobních aut jí od začátku roku patří 5. příčka na trhu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy