VIDEO: Jak probíhalo doručení Beastu prvními zákazníkovi?

Osobitý design je plný drobných detailů a funkčních prvků, které působí pozitivně na aerodynamickou stránku vozu.

Osobitý design je plný drobných detailů a funkčních prvků, které působí pozitivně na aerodynamickou stránku vozu. | foto: Rezvani

Nedávno jsme vám přinesli článek o tom, kdo se stal prvním majitelem extrémního sporťáku Rezvani Beast. Tím není nikdo jiný než slavný americký herec, zpěvák a tanečník Chris Brown. Na internetu se nyní objevilo video, které nám přiblíží, jak probíhalo doručení této čtyřkolové bestie.

Jméno Beast jistě pro tento vůz nebylo vybráno náhodně. V překladu to totiž znamená „bestie“ a to je přesně to slovo, které vůz dokonale popisuje. Stačí se podívat na jeho dlouhou, agresivní kapotu, která je jako celá karoserie tvořena z uhlíkových vláken.

Beast je postaven na základech třetí generace britského supersportu Ariel Atom. Základní verze je poháněna dvoulitrovým motorem s výkonem 315 koní. Výkonnější verze je poháněna agregátem s objemem 2,4 litru, který vyvinula japonská automobilka Honda. Ten produkuje výkon o počtu 500 koní, který je přenášen na zadní kola. Asi si dokážete představit jaké následky může mít přítomnost takového výkonu v těle, které váží pouhých 748 kg.

 

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu