Audi TT Allroad - Stane se terénní kupé realitou?

Třetí generace Audi TT se nám oficiálně představila na nedávném autosalonu v Ženevě a společně s tím se na internet podívali i některé počítačové kreace, o kterých vás pravidelně informujeme.

Mezi další designérské návrhy se teď zařadil i ten od maďarského úpravce X-Tomi Design, jenž světu ukázal, jak by si představoval terénní verzi nového Audi TT. Ta by nesla tradiční název Allroad a velkou inspirací pro tento počítačový návrh byla koncepční studie Audi allroad Shooting Brake koncept. Ta nabízela konkrétní pohled do blízké budoucnosti", což znamená, třetí generace Audi TT bude mít více než jednu karosářskou variantu.

Již dříve jsme vám zde ukázali, jak by mohla vypadat Audi TT ve verzi Shooting Brake, která je podle člena představenstva v oblasti technického vývoje, Ulricha Hackenberga,  poměrně reálným návrhem pro sériovou výrobu. Designér X-Tomi Design proto nezahálel a vytvořil další studii, jenž by mohla mít šanci na úspěch.

Audi TT Allroad dostala zvýšený podvozek a četné černé oplastování. To navíc doplňuje ochrana podvozku za pomocí plechů, větší litá  kola s částečně off-roadové pneumatiky. Návrh samotný vypadá velice zajímavě a reálné nasazení do výroby by se jistě setkalo s úspěchem u veřejnosti. 

Zdroj: X-Tomi Design (Facebook)


Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu