Google opět brázdí naše silnice, přivezl 10 aut pro StreetView

Astra

Astra | foto: Opel

Po problémech s Úřadem pro ochranu osobních údajů, kdy musel Google upravit svá snímkovací zařízení, se jeho vozy znovu objevily na českých silnicích. Firma má v plánu nafotit přes léto další města i historické památky. (aktualizováno o kompletní seznam měst)

Desítka bílých vozů Opel Astra nejnovější generace s výraznými polepy se objevila na pražském ruzyňském letišti už v úterý a ve čtvrtek pak vyrazila do ulic. Mimoto přivezl Google i tříkolku na lidský pohon, jež bude fotografovat v místech, kam se běžná osobní auta nedostanou.

Během celého léta zavítají nepřehlédnutelné Astry do 22 českých měst. Budou jimi Brno, České Budějovice, Děčín, Frýdek-Místek, Havířov, Hradec Králové, Chomutov, Jihlava, Karlovy Vary, Karviná, Kladno, Liberec, Most, Olomouc, Opava, Ostrava, Pardubice, Plzeň, Praha, Teplice, Ústí nad Labem a Zlín. Snímkovat se budou i významné památky, jakými jsou třeba Karštejn, Dobříš, Loket a jiné. Přehled měst, kde se aktuálně vozy nacházejí, najdete po rozkliknutí seznamu na této webové stránce. Zahlédli jste je, nebo jste bílé Astry dokonce vyfotili? Dejte nám o tom vědět do diskuse.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu