ABT a nová přední mřížka pro modely Audi

A5

A5 | foto: Abt Sportsline GmbH

Jednodílná mřížka chladiče v čelní masce nejnovějších vozů Audi z Ingolstadtu je rozhodně jedním z nejzajímavějších detailů, kterých si pozorovatel na vozech Audi všimne. Známý úpravce vozů Audi, firma ABT Sportsline, tedy právě k tomuto detailu upřela svou pozornost

a pro sportovně laděné modely ABT Audi AS4, AS5, AS7 a AS3 nabízí tuningovou verzi přední masky, která naplňuje filozofii tohoto předního tunera vozů koncernu Volkswagen: Optický dojem musí podporovat sebevědomí a dynamický vzhled upravených vozů. A přesně tohoto se ABTu s novou přední maskou podařilo dosáhnout.
 
Nepřehlédnutelných je pět masivních vertikálních žeber v mříčce masky, které dávají vozům AS4, AS5, AS7 a AS3 ještě výraznější vzhled a zdůrazňují charakter těchto sportovních vozů, upravených v německém Kemptenu. Výrazná žebra navazují na linie přední masky ABT a perfektně ladí se sportovním designem vozu. Nová mřížka je vyrobena z kvalitních plastů ABS a masku lze objednat buď přímo u firmy ABT Sportsline a jejích partnerů za zhruba 380 euro.

Samozřejmě tato maska ABT je použitelná u všech sériových provedení vozů Audi A3, A4, A5 a Q7.
 
Perfektního výsledku je dosaženo především u vozů AS4/AS5 a jejich sériových verzí A4/A5: zde je nabízen upravený celý přední nárazník ABT, který dává sedanu i kupé další nádech sportovnosti.

Zdroj: ABT Sportsline

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu