VIDEO: Lexus parkuje sám. Co na to Audi?

LS 600h

LS 600h | foto: www.auto-news.cz | Mariusz Stankowski

AKTUALIZOVÁNO o třetí video: Lexus LS dokáže sám zaparkovat na místo. Ukážeme vám video jakým způsobem to zvládá. Audi však zahájilo antikampaň. Jak parkuje Lexus a jak parkuje Audi? Podívejte se v dnešním dvojvideu.

DOPLNĚNO.

V první řadě musím napsat, že video s Lexusem LS nebylo vybráno náhodně. Tento článek budiž takovou malou reklamou k netradičnímu testu vrcholné verze, Lexusu LS600h L, který by měl vyjít 24. prosince, tedy jako dáreček čtenářům pod stromeček. Doufám, že při čtení se budete bavit stejně dobře, jako já při psaní.

A teď k dnešnímu videu. Jednou z nových technologií, o které se opírá Lexus LS je samočinné parkování. Stačí stisknout tlačítko, zařadit zpátečku a auto samo vjede do vámi zvoleného místa.

Nejde o nic co by jiné automobilky neuměly, přesto však zatím není příliš rozšířená. Měla by ji mimochodem dostat i budoucí Škoda Superb.

Lexus tedy v USA vydal reklamu, která právě tuto technologii ukazovala veřejnosti.

Audi však snažení Lexusu nenechala bez povšimnutí, Natočila proto takovou malou antikampaň...

Dékuji čtenáři a diskutujícímu pod nickem LE Marek, který nechal v diskuzi odkaz na odpověď Lexusu i na tuto reklamu Audi.  Přidávám ji také do článku:

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu