Nový koncept od Fordu – 4 Trac

4- Trac

4- Trac | foto: Ford Motor Company

V Thajském Bangkoku na mezinárodní Expo výstavě měl dnes premiéru nový koncept 4- Trac, který vyniká svou praktičností a to jako osobní nebo užitkový terénní vůz.

Ford si pro představení nového nákladního Pick-up stylu vybral Thajsko, právě zde je po těchto vozidlech největší poptávka. Místní zákazníci ho potřebují pro drsnou práci a zároveň pro jeho design a rodinu. Vyrábět se budou přímo v Bangkoku, odkud se exportují to ostatních zemí a kontinentů.

Pozornost přitáhnou moderní tvary, dominantní příď se speciálními led-diodovými světlomety, které nalezneme také na zpětných zrcátkách. Mohutné blatníky vyplňují 17-ti palcové disky s turbínovým efektem. Zadní část má jedinečné dvojité sklápění podnosu, možné využít jako sedadlo s opěrkou nebo nezávisle jako rampu pro manipulaci s materiálem. Úložná plocha má 6 přenosných nádob, inspirováno záchrannými čluny, včetně vybavení. Dalším inovačním rysem je zadní otvor, který umožní přístup z ložné plochy přímo do kabiny.

Ford je dnes světově největší výrobce nákladních automobilů s pyšnou historií víc než 88 let. 4-Trac je příkladem Fordovy společnosti, schopné reagovat na potřeby mladší a movitější generace zákazníků a zároveň zůstávat v popředí terénního Pick-up trhu v Thajsku a po celém světě.

zdroj: ford motor company 

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu