Tradiční želechovická rally-beseda odložena

Aleš Holakovský, 5. února 2022, 17:59 Google+

Zatímco předloni měla želechovická Beseda se závodníky rally ještě to štěstí, že se odehrála ještě před vypuknutím pandemie koronaviru, loni už musela být zrušena. I letos ji organizátoři již začali plánovat, ale prozatím musí být z důvodu aktuálního vývoje epidemie odložena.   

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
beseda se zavodniky rally

beseda se zavodniky rally | foto: Jakub Daniel Machálek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Původně se měl čtrnáctý ročník tradičního předsezónního setkání jezdců a fanoušků rally uskutečnit začátkem února, nicméně vzhledem k nepříznivému vývoj epidemické situace je potřeba akci odložit.

„Akci musíme kvůli hygienickým opatřením a nařízení vlády akci odložit, jsou strašně přísné současné požadavky k uspořádání kulturních akcí v uzavřených prostorech. Musíme počkat, až se situace okolo covidu zlepší a doufat, že bude ještě možné nalézt nějaký vhodný termín před začátkem letošní sezony,“ vyjadřuje se za pořádající Rally klub Paseky o. s. k aktuální situaci dlouholetý hlavní organizátor besedy a také zkušený spolujezdec Jaroslav Krajča.

Připomeňme, že beseda se až do vypuknutí pandemie koronaviru konala každý rok už od roku 2008. Za tuto dobu se jí zúčastnilo téměř sto padesát významných, nejenom českých, jezdců a spolujezdců. Za všechny jmenujme ze současných jezdců například Jana Kopeckého s Pavlem Dreslerem, Tomáše Engeho, Jaromíra Tarabuse s Danielem Trunkátem, Petra Uhla, Petra Grosse, Filipa Mareše, Jana Dohnala, Vojtěcha Štajfa nebo také Seppa Wieganda a Marijana Griebela jakožto zástupce zahraničních hostů. Z legendárních jezdců historie jsme mohli vidět Ladislava Křečka, Leo Pavlíka, Václava Blahnu, Pavla Valouška seniora, Karla Jirátka, Josefa Častulíka a řadu dalších.

„S Honzou Houštěm plánujeme pro letošek pozvání většinou mladých, nadějných a talentovaných jezdců ve věku přibližně do 25 let. Přejeme všem fanouškům rally a jejich blízkým mnoho zdraví v následujících týdnech a, doufejme, snad už konečně závěrečných měsících pandemie. Přestože to samé jsme říkali už i loni…“ uzavírá s přáním za všechny pořadatele a pořadatelky rally-besedy Jaroslav Krajča.

Na video-sestřihy z minulých ročníků besedy se můžete podívat zde: https://www.youtube.com/results?search_query=Beseda+se+z%C3%A1vodn%C3%ADky+rally+%C5%BAelechovice 

Vytisknout

Diskuze: Tradiční želechovická rally-beseda odložena

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Komvet Rally

David Komárek „Rallýčko mám pořád rád“

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Hustopeče nadále v tradičním formátu

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud