Další generace Porsche 911 GT3 RS se již brzy představí!

Porsche tvrdě pracuje na vývoji nejostřejší verze modelu 911 s označením GT3 RS a včera se v Německu podařilo zachytit téměř odmaskovaný hotový model.

Ten se poslední dobou proháněl v plné maskování na Nürburgringu a problémech s požáry u verze 911 GT3 se Porsche konečně může věnovat dokončení hardcore verze RS. Její světová premiéra by se měla odehrát letos v říjnu na pařížském autosalonu a jak že vlastně nejostřejší verzi 911 poznáme?

Tak předně se GT3 RS dočká masivnějšího body kitu karoserie se širšími blatníky, většími otvory pro přívod vzduchu a s obřím křídlem na zádi. Vylepšení se dočká i aerodynamika, takže zcela jistě se objeví i nové nárazníky a spoilery. 

Podrobnosti o tom, co bude pohánět Porsche 911 GT3 RS zatím nejsou přesně známi, ale je pravděpodobné, že pod kapotu se dostane posílený šestiválec o objemu 3,8 litru, který generuje více než 475 koní výkonu. Motor bude spojen s vylepšenou převodovkou PDK, některé zdroje ovšem hovoří dokonce o manuálu, což ale Porsche zatím nepotvrdilo. 

zdroj: Porsche, worldcarfans,com

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu