Vzácný veterán byl chybou majitele utopen v rybníku. Škoda je obrovská

Utopený Packarde 1605 Super Eight z roku 1938

Utopený Packarde 1605 Super Eight z roku 1938 | foto: facebook

Znáte pořekadlo, že mýlit se je lidské? Snad každému se někdy stalo, že udělal něco, za co tak úplně nemohl. Jenže některé omyly bolí více než jiné. Své by o tom mohl vyprávět majitel slavného veterána se jménem Packarde 1605 Super Eight. Během chvíle se totiž roky práce a statisíce investovaných eur proměnili v něco, co asi nikdo nečekal.

Představte si situaci, kdy dojedete na setkání historických vozidel, následně jdete na oběd s přáteli a během toho vám zazvoní mobil. V něm vám někdo říká, že váš exkluzivní veterán sjel dolů z kopce do přilehlého rybníka. Co by jste udělali?

Tohle přesně se totiž stalo jistému Ralphu Maranovi, který vlastní zrenonovaný Packard 1605 Super Eight z roku 1938. Práce na autě samotném mu trvala celkem 13 let a kdo by to nevěděl, jedná se o jediný exemplář na světě s pevnou střechou.

Následující telefonát o utopení však majitel nebral zkraje vážně a vysmál se tomu. Až o chvíli později zjistil krutou pravdu, a to když viděl svůj světový unikát ve vodě. Cena auta přitom dnes činí okolo 917 tisíc eur, což je skoro 25 milionu korun.

Přivolaní potápěči pak vůz vytáhli na pevninu a následně  si jej odvezl majitel do své garáže. A důvod tého nehody? Ten se přesně neví, ale někdo zřejmě Packarde nedostatečně zabrzdil, což mělo za následek velmi kuriozní a drahou nehodu.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu