Z unikátního Koenigseggu CCX se stala hromada šrotu. Dá se tohle přežít?

Koenigsegg CCX po nehodě

Koenigsegg CCX po nehodě | foto: facebook

Pohled na následující snímky vypadá opravdu děsivě. Nedávno se totiž obětí nehody stal vzácný Koenigsegg CCX, z něhož se posléze stala hromada šrotu. Myslíte, že tohle půjde opravit?

Nehoda se stala v Mexiku na dálnici mezi městy Nuevo Laredo a Monterrey. Očividně majitel vozu nejel zrovna podle předpisů, alespoň podle svědků, kteří nehodu viděli. Ti tvrdí, že řidič najel ve vysoké rychlosti na obrubník a následný vzlet vozu skončil několika otočkami přes střechu. Výsledek pak vidíte sami, z auta se stalo Lego, jehož součástky se rozprskly do přilehlého okolí.

V kabině seděli dva cestující, 41letý řidič Leonardo Padilla Santa Maria a spolujezdec Juan Pablo Ocampo. Řekli by jste, že museli být po smrti? My si to mysleli taktéž, jenže podle dostupných zpráv jsou oba v péči lékařů v nemocnici. Údajně nejsou v ohrožení života, ale bez škrábanců jistě z incidentu nevyvázli.

Nejhorší zprávou je snad to, že vůz na snímku patří mezi čtrnáct vyrobených kusů na světě. Jak je vidno, řidič z něj udělal totálku a nejsme si popravdě jisti, jestli tohle někdo bude schopen opravit. Tak či tak, přiložené fotografie jsou děsivé a nejsou rozhodně pro slabší povahy.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu