Fiat vydal nové speciální edice 500 Ribelle a 500L Trekking Urbana

Fiat se nehodlá ve své modelové ofenzivě vzdávat a oznámil plán na zavedení dvou speciálních edic modelu 500.

Ty představí na autosaloni v Miami  a první na řadě je edice 500 Ribelle. Ta je založena na verzi 500 Pop a nabízí nově červený spoiler a kryty zpětných zrcátek. Tento model má také leskle černé doplňky, nová litá černá kola a dekory v interiéru. Prakticky se tak jedná jen a pouze o svěžejší design, na výkon se vůbec i Fiatu nesáhlo. Tento model vstoupí do prodeje v prosinci a jeho cena začíná na částce 17.395 dolarů.

Druhou edicí je o něco větší Fiat 500L Trekking Urbana, jenž taktéž nabízí jedinečný exteriér s akcenty v černé barvě Matte Nero. Krom toho dále na obdiv ukazuje saténově chromované lišty a 17-palcová litá kola s matným černým povrchem.

Změny v kabině zahrnují kůží potažený volant, koženkové potažení bočnic dveří a látkové sedačky. K dispozici je také přístrojová deska v černém laku Nero Puro a audiosystém Beats se šesti reproduktory, subwooferem a osmi kanálovým zesilovačem. Fiat 500L Trekking Urbana se začne prodávat na začátku příštího roku a jeho cena začíná na částce 22.795 dolarů.


Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu