Volkswagen Passat Executive a Executive Style pouze pro Británii

Německý Volkswagen představil nové výbavové pakety Premium Executive a Executive Style pro svůj model Passat. Tyto výbavové stupně však budou určeny jen pro trh ve Velké Británii, takže zbytek Evropy má smůlu.

Cena základního modelu Passat Executive začíná na částce 22.900 liber, za druhou variantu Passat Executive Styl zákazník zaplatí 24.310 liber. A co vlastně za tuto cenu budoucí majitel dostane? 

Ve výbavě nebudou chybět 17-palcové ráfky Michigan z lehkých slitin, chromované lišty na karoserii či černé střešní ližiny pro verzi Variant. Podstatnější je však kabina, která bude doslova nabitá výbavou. Nově zde bude ve standardu dotykovou obrazovku se GPS navigací a systémem Bluetooth, kožené čalounění sedadel Viena, vyhřívaná přední sedadla a elektricky nastavitelné sedadlo řidiče. 

Passat Executive nabídne dále i duální klimatizaci, automatická světla a stěrače, samostmívající se vnitřní zpětné zrcátko nebo přední a zadní parkovací senzory.Verze Executive Style navíc přihodí k výbavě o 15 mm snížené sportovní odpružení, 18 palcové ráfky Kansas, přední mlhová světla, bi-xenonové světlomety a tónovaná zadní skla. 

Cena za model Passat Executive Style činí 23.895 liber za sedan, za verzi Variant potom 25.305 liber. 

Zdroj: Worldcarfans.com

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu