Nissan Juke druhé generace si zachová svou extravagantnost

Ve vývoji automobilky Nissan je druhá generace velmi zvláštního modelu Nissanu Juke. Ta by podle slov šéfdesignéra značky Shira Nakamury neměla ztratit nic ze své originality. Podle něj bude i nová generace modelem, který si buď to zamilujete nebo se vám znechutí.

Ve vývoji automobilky Nissan je druhá generace velmi zvláštního modelu Nissanu Juke. Ta by podle slov šéfdesignéra značky Shira Nakamury  neměla ztratit nic ze své originality. Podle něj bude i nová generace  modelem, který si buď to zamilujete nebo se vám znechutí. 

Podle vyjádření Nakamury je velmi těžké nahradit toto nejprodávanější malé SUV a to i navzdory faktu, že na modelu Juke je nejvíce kritizovanou věcí jeho kontroverzní design. Návrháři značky ale rozhodně nesleví a budou pokračovat v nastoleném stylu, jenž někomu nemusí vyhovovat.

Kromě nové generace Nissanu Qashqai bude i nový Juke o něco větší než jeho stávající předchůdce. Dle slov vedení Nissanu se nový Juke objeví kolem roku 2016 a technicky bude vycházet z příští generace malé Micry. 

Nová Micra má být oproti té současné více zaměřena na evropské zákazníky, a to jak po designové tak i jízdní stránce. 

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu