Nové auto za pět minut? Škoda chystá revoluční novinku

Antonín Marek / AutoRoad.cz, 20. prosince 2017, 10:47 Aktualizováno 21.12.2017, 12:01 Google+

Automobilka Škoda Auto Česká republika zahájila na domácím trhu online prodej. Nová prodejní platforma zákazníkům přináší objednání operativního leasingu Škoda Bez starostí z pohodlí domova. Výběr a objednání vozu, uzavření smlouvy i platba online jsou přehledné, pohodlné a rychlé. Nové vozy jsou připraveny k předání u participujících autorizovaných prodejců v dodací lhůtě již od 14 dní.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Spuštěním platformy online prodeje operativního leasingu Škoda Bez Starostí vstupuje automobilka do další fáze digitalizace

Spuštěním platformy online prodeje operativního leasingu Škoda Bez Starostí vstupuje automobilka do další fáze digitalizace | foto: Škoda Auto

Sdílejte článek

„Nástup nových technologií a digitalizace výrazným způsobem mění všechna odvětví lidské činnosti, automobilový sektor nevyjímaje. Významně se také mění očekávání a chování zákazníků. Nakupování zboží i služeb na internetu se stává normou ve stále se rozšiřujícím počtu odvětví a oborů. Škoda je na tento trend připravena. Nové online prodejní nástroje vnímá nejen jako rozšíření služeb zákazníkům, ale i jako příležitost k identifikaci a oslovení nových cílových skupin, které jsou pro další rozvoj značky klíčové,“ říká Luboš Vlček, ředitel Škoda Auto Česká republika u příležitosti spuštění online prodejní platformy www.skoda-online.cz na domácím trhu.

Škoda prostřednictvím nové online prodejní platformy nabízí zákazníkům jednoduchý a pohodlný způsob objednání operativního leasingu Škoda Bez starostí. V přehledném menu jsou zobrazeny dostupné vozy včetně informace o rychlosti dodání konkrétního vozu a základní měsíční splátce. Výběrem vozu se otevře stránka s plnou specifikací včetně technických údajů, kde je též možno zvolit variantu služeb Start nebo Komplet, délku pronájmu 24 nebo 36 měsíců, roční nájezd v rozmezí 10 000 až 40 000 km a spoluúčast pojištění ve výši 1 nebo 5 %.

Po volbě varianty produktu se stačí již jen zaregistrovat do online prostředí Škoda, přihlásit, vyplnit žádost o financování, zvolit autorizovaného prodejce pro předání vozu a operativní leasing objednat. Nad rámec informací dostupných formou otázek a odpovědí je samozřejmě k dispozici také online chat s proškolenými odborníky Škoda a non-stop Informační linka. Platby probíhají platební kartou, přičemž možnosti plateb se budou dále rozšiřovat.

Online prodej Škoda Bez starostí je doplňkovou službou ke stávajícím prodejním kanálům. Zákazníkům digitalizace prodejního procesu přináší celkové zjednodušení objednávky i časovou úsporu, prodejním partnerům značky novou klientelu a moderní způsob realizace prodeje i servisních prací. Stejně jako u stávajících prodejních kanálů zajišťují předepsané servisní prohlídky i údržbu vozů v rámci Škoda Bez starostí autorizovaní servisní partneři Škoda.

„Online prodej je realizován s plnou účastí našich autorizovaných obchodníků a Škoda tak může domácím zákazníkům poskytnout unikátní šíři své obchodní sítě. Jsme pevně přesvědčeni, že tento nový způsob oslovování klientů pomůže dále posílit pozici Škoda Auto na českém trhu i obchodní síť značky,“ říká Miroslav Holan, vedoucí rozvoje prodejní sítě Škoda Auto Česká republika. Online prodej operativního leasingu je realizován ve spolupráci se Škoda Financial Services.

„Nová platforma Škoda Online je klíčovým rozšířením distribučních kanálů značky Škoda na domácím trhu a je připravena zákazníkům v budoucnosti nabídnou široké portfolio produktů a služeb značky. Škoda jejím spuštěním vstupuje do další fáze digitalizace,“ uzavírá ředitel Škoda Auto České republika Luboš Vlček.

Vytisknout

Diskuze: Nové auto za pět minut? Škoda chystá revoluční novinku

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

For Caravan

Na karavany a lodě? Již tento víkend v PVA EXPO PRAHA

Volkswagen Polo

TEST: Volkswagen Polo 1,0 TSI – stačí základní motor s 5 stupňovým manuálem?

peugeot 408

Test Peugeot 408 Hybrid 225 e-EAT8 GT: sázka na styl a hi-tech pohon

Ilustrační foto

Toyota znovu nejlepší ze všech. A nejde o výrobu, bezpečnost ani emise

Cupra Leon Sportstourer

TEST: Cupra Leon SP 2.0 TDI – vymírající druh se skvělou spotřebou

Ilustrační foto

Výše stravného je k smíchu, změny cestovních náhrad

on-line prodej

Máte ho doma? Tahle auta se prodávají nejrychleji

První snímky nového Volva XC90 - vše pro nízký odpor vzduchu

Volvo má nový způsob značení některých svých vozů

MG5 Electric

TEST: MG5 Electric Excite – kombík na baterky do milionu, jde o dobrou volbu?

MG4 XPOWER

MG4 XPOWER: za bezkonkurenční cenu nabízí 435 koní a "stovku" za 3,8 s

Vodíkové vozy Stellantis

Stellantis rozšiřuje své portfolio vodíkových užitkových vozů

Citroen C5X plug-in hybrid

Citroen C5X MAX plug-in hybrid 225 - francouzský křižník s famózním podvozkem

Lincoln Nautilus a 48 palcová obrazovka

Lincoln Nautilus (2024): Taková obrazovka v autech ještě nebyla. A s podporou CarPlay a Android

Opel Frontera

Nový Opel Frontera bude nejnovějším a plně elektrickým SUV značky

Honda 0 Series

Honda 0 Series je elektrická vesmírná loď. Japonci s novým elektromobilem mají vysoké ambice

reklama

Doporučujeme

Jedinečné Ferrari Testarossa kabriolet vzniklo speciálně pro Michaela Jacksona

Tohle luxusní auto vzniklo speciálně pro Michaela Jacksona. Proč v něm strávil…

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud