Volkswagen nabízí nově atraktivní příslušenství pro nové Polo

ar5, 26. června 2014, 12:46 Google+

Nové Originální příslušenství Volkswagen® pro Polo sleduje aktuální trendy a vyznačuje se sportovním stylem a mimořádnou kvalitou. Pro nejrůznější potřeby a přání řidičů modelu Polo byly koncipovány vhodné produkty, od střešního spoileru, přes kola z lehké slitiny, transportní systémy až po produkty umožňující přehledné uspořádání a bezpečné zajištění zavazadel nebo dětské sedačky.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

 

Motoristé, kteří chtějí zdůraznit sportovní charakter svého vozu Polo, naleznou v sortimentu Originálního příslušenství Volkswagen® například střešní spoiler, koncovky výfuku, kryty pedálů z ušlechtilé oceli a kryty vnějších zpětných zrcátek se vzhledem uhlíkového kompozitu. S těmito úpravami skvěle ladí originální 16“ kola z lehké slitiny v designu Syenit s antracitovou povrchovou úpravou. Základem sportovního vzhledu těchto kol, umocňujících atletický charakter modelu Polo, je pětice dvojitých paprsků ve tvaru písmene V. Výrazný kontrast mezi paprsky a povrchem kola vytváří leštěný povrch. Přísné standardy kvality koncernu Volkswagen zaručují nejvyšší úroveň bezpečnosti a funkčnosti.

Zdrojem skvělého zvuku v modelu Polo se stane zvuková aparatura z nabídky Originálního příslušenství Volkswagen®. Systém je tvořen zesilovačem s integrovaným digitálním zvukovým procesorem DSP a celkovým sinusovým výkonem 300 W/hudebním výkonem 480 W a výkonným subwooferem. Kromě potěšení z poslechu na nejvyšší úrovni nadchne rovněž specifické nastavení, které je optimálně přizpůsobeno příslušné výbavě vozidla. Systém, dokonale uložený v prohlubni pro náhradní kolo, používá reproduktory dodané s vozidlem.

Koho to táhne za volantem modelu Polo do přírody, ten si může vzít s sebou bez problémů kompletní cyklistickou výbavu. Aerodynamický nosič pro jízdní kola z nabídky Originálního příslušenství Volkswagen® je vyroben z plastu odolného vůči ultrafialovému záření a montuje se pomocí chromovaných ocelových držáků na základní střešní nosiče. Jízdní kolo se ve vzpřímené poloze automaticky posune samonastavovacím zařízením pro upevnění kola do správné polohy. Obě ruce zůstanou volné pro zajištění jízdního kola. Nosič, připravený k okamžité montáži, je uzamykatelný a úspěšně absolvoval nejen test City Crash, ale i ještě přísnější test Volkswagen City Crash Plus. Kromě toho jej lze několika málo úkony složit a uložit do praktického pouzdra, které je součástí dodávky.

Základem transportních systému z nabídky Originálního příslušenství Volkswagen® jsou základní nosiče Volkswagen s přesnými rozměry, které jsou vyrobeny z aerodynamicky tvarovaného hliníkového profilu. K nosičům lze snadno připevnit např. nosiče pro surfová prkna, jízdní kola, lyže a snowboardy nebo praktické střešní boxy. Základní střešní nosiče jsou připraveny k velmi snadné okamžité montáži a vyhovují náročným požadavkům bezpečnostního testu Volkswagen City Crash Plus. Aerodynamický profil navíc minimalizuje aerodynamický hluk.

Praktická a odolná vana do zavazadlového prostoru z nabídky Originálního příslušenství Volkswagen® je vyrobena přesně na míru modelu Polo. Vana je omyvatelná, má protiskluzovou povrchovou úpravu, odolává působení kyselin, chrání zavazadlový prostor před znečištěním a zabraňuje nežádoucímu pohybu přepravovaných předmětů. Podlaha zavazadlového prostoru je navíc chráněna před následky vytečení kapalin zvýšeným okrajem po celém obvodu vany, který sahá do výšky cca čtyř centimetrů.

Bezpečnou jízdu v modelu Polo zaručí nejmenším cestujícím (do 13 kg, resp. 18 měsíců) dětská sedačka G0 Plus Isofix ze sortimentu Originálního příslušenství Volkswagen®. Dětská sedačka je pevně spojena s karoserií prostřednictvím upevňovacího systému Isofix. Sedačka je použitelná i ve vozech bez systému Isofix, protože ji lze připevnit také prostřednictvím tříbodového bezpečnostního pásu.  Výškově nastavitelný pětibodový systém pásů zaručuje dítěti pohodlí a nejvyšší úroveň bezpečnosti. Mezi další praktické prvky patří nastavitelná rukojeť, snadno odnímatelný a pratelný potah z tkaniny, výškově nastavitelná vložka do dětské sedačky a sluneční stříška. Nabídka Originálního příslušenství Volkswagen® kromě toho zahrnuje také dětské sedačky pro věkové skupiny devět měsíců až čtyři a půl roku (devět až 18 kilogramů) a tři až 12 let (15 až 36 kilogramů). Všechny dětské sedačky z Originálního příslušenství Volkswagen® splňují bezpečnostní požadavky podle normy ECE-R44/04.

Pro nabídku originálního příslušenství pro vozy Volkswagen doporučujeme navštívit stránky http://www.volkswagen.cz/servis_prislusenstvi/originalni_prislusenstvi_volkswagen a nebo kontaktovat autorizovaného prodejce Volkswagen.

zdroj: Volkswagen

 

Vytisknout

Diskuze: Volkswagen nabízí nově atraktivní příslušenství pro nové Polo

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Peugeot 508

TEST Peugeot 508 GT Plug-in Hybrid 225 – jeden z nejlepších liftbacků na trhu?

Cupra Formentor VZ

TEST: Cupra Formentor VZ 2.0 TSI 310k – sportovní SUV, které dá stovku pod 5 vteřin

Ilustrační foto

Zelená karta v mobilu. Vystačíte s ní v zahraničí?

citroën berlingo

Akční ceny u nového Citroënu Berlingo - je k mání s benzínem, dieselem i elektromotorem

volkswagen caddy

TEST Volkswagen Caddy 2.0 TDI Life – rodinný univerzál s kompromisy

Citroen C4 X

TEST: Citroen C4 X 1.5 BlueHDI 130 Shine – moderně vypadající retro za skvělou cenu

For Caravan

Na karavany a lodě? Již tento víkend v PVA EXPO PRAHA

Volkswagen Polo

TEST: Volkswagen Polo 1,0 TSI – stačí základní motor s 5 stupňovým manuálem?

peugeot 408

Test Peugeot 408 Hybrid 225 e-EAT8 GT: sázka na styl a hi-tech pohon

Ilustrační foto

Toyota znovu nejlepší ze všech. A nejde o výrobu, bezpečnost ani emise

Cupra Leon Sportstourer

TEST: Cupra Leon SP 2.0 TDI – vymírající druh se skvělou spotřebou

Ilustrační foto

Výše stravného je k smíchu, změny cestovních náhrad

on-line prodej

Máte ho doma? Tahle auta se prodávají nejrychleji

První snímky nového Volva XC90 - vše pro nízký odpor vzduchu

Volvo má nový způsob značení některých svých vozů

MG5 Electric

TEST: MG5 Electric Excite – kombík na baterky do milionu, jde o dobrou volbu?

reklama

Doporučujeme

Společnost SEAT vpustí do svých vozů systém Android - anotační foto

Společnost SEAT vpustí do svých vozů systém Android

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud