Nový Batmobil pro Roberta Pattinsona odhalen

Batmobile | foto: twitter

S příchodem nového Batmana v podobě Roberta Pattinsona přijíždí i jeho nový vůz. Nejnovější Batmobil se zcela vymyká těm předešlým, co byly trochu jako z kresleného komiksu.

Režisér nového zpracování komiksové klasiky uveřejnil první tři snímky vozu, s jehož pomocí okřídlený hrdina potírá nekalé živly Gothamu. Na rozdíl od předešlých Batmobilů vypadá ten současný velmi realisticky. A přesto temně a drsně. Vůz má širokou a nízkou přední část s hluboko zapuštěnými světlomety. Vzhledem velmi připomíná americká muscle-cars 70. let, nejvíce asi Dodge Challenger.

Batmobile | foto: twitter

Zadní široké blatníky skrývají masivní pneumatiky. Střecha, potažmo i kabina, je velmi krátká, protože celá zadní část vozu je odkrytá a dává možnost nahlédnout na pohonnou jednotku, která je v této generaci Batmobilu vskutku monstrózní.

Motor je do široka rozevřené Véčko. Z fotografie není zcela patrný počet válců, ale z největší pravděpodobností se jedná o V10. Uprostřed motoru by mohla být tryska, což je už dlouhá léta poznávacím znamením všech Batmobilů.

Batmobile | foto: twitter

Nový superhrdinský film ponese jednoduchý název Batman. Krom Roberta Pattinsona uvidíme na plátnech kin také Zoë Kravitz jako Catwoman, Paula Dano v roli Hádankáře a Colin Farrell se uvede v roli Penguina. Plánovaná premiéra je 25. června 2021.

Batmobile | foto: twitter

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy