Bohatý a paranioidní? Kupte si auto s domácím kinem, barem a...

Mega luxus | foto: Archiv AutoRoad.cz

Společnost Lexani Motorcars přetvořila mohutné SUV Toyota Sequoia na něco, s jehož luxusem se může měřit leda tak Rolls-Royce, ale s mnohem větší bezpečností.

Přestavby mohutných SUV jsou prováděny relativně často. Na rozdíl od okázalých vozů jako je Maybach, Bentley nebo Rolls-Royce jsou v provozu nenápadnější, ale jejich vnitřní prostor je dost velký na to, aby uvnitř vzniklo solidní království. Pancéřování je možné naroubovat prakticky na jakékoliv auto, velké SUV má ale při úniku z rizikového místa potenciální výhodu ve schopnosti překonávání překážek.

Luxus, pohodlí a bezpečnost se setkávají právě v přestavbě Toyoty Sequioa na obrněný tank od společnosti Lexani Motorcars. Ta se podobnými úpravami již delší dobu zabývá a je schopna podobným způsobem upravit řadu jiných SUV a v luxusní umí proměnit i dodávky od Mercedesu.



Výbava může být samozřejmě taková, jakou si zákazník přeje. Interiér je pozměněn tak, aby vyhovoval luxusním standardům zejména co se týče prostornosti a samozřejmě také zábavnosti. 

Karoserie je zesílena vrstveným pancířem, který je složen mimo jiné z oceli a kevlaru. Podvozek je zesílen proti výbuchu nastražené bomby či hozeného granátu. Samozřejmostí je úprava nádrže proti proražení a dostatečná ochrana dveří proti průstřelu v oblasti styku dveří s karoserií.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy