Audi proměnila Santu v hipstera, odměna za to však evidentně stála

Audi proměnila Santa Clause v hipstera, odměnou se mu však staly pořádné saně | foto: youtube.com

Období Vánoc je výjimečné pro všechny, včetně automobilek. Sváteční atmosféru se snaží navodit různými způsoby, včetně humorných klipů, které se nebojí bořit zavedené tradice. Santa Claus, který je symbolem Vánoc v zámoří, tak nemusí být jen obtloustlý vousáč, který vodí sobí spřežení po obloze.

Pojďme si hned na začátek ujasnit, že v českých domácnostech nosí dárky pochopitelně Ježíšek. Ze svých jesliček by však stěží dosáhl na volant či pedály a tak se pojďme smířit s tím, že ve vánočních spotech automobilek zkrátka vystupuje Santa Claus. 

zdroj: youtube.com

A jinak tomu není ani v čtyřminutovém klipu Audi, ve kterém Santa Claus výrazně promění svůj vzhled. Obtloustlý bělovousý muž se rozhodně razantně změnit svůj život a životosprávu. Cukroví nahradí zdravá strava a sedavý způsob života pravidelné běhání a další sportovní aktivity.

A výsledek? Z ikonické vánoční postavy se během roku stane někdo zcela jiný. Proměnu završí výrazný zkrácení vousů i vlasů, které doplní klasické brýle. Od pohledu zkrátka proměna v klasického hipstera. Odměna je však v tomto případě skutečně působivá.

Motivací k výrazné proměně se totiž stala rudá Audi RS5 Sportback 2015, pod jejíž kapotou se ukrývá 450 koní. A to je evidentně víc, než spřežení sobů. Jak totiž můžeme vidět na konci videa, pracovití elfové naloží kufr Audi dárky a Santa se tradičně vydává na svou cestu kolem světa.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy