Problémy s parkováním? V Rusku je řeší metodou, ze které dostanete infarkt

V Rusku řeší problém s parkováním mnohem razantněji | foto: youtube.com

Snad každý z nás už se někdy v životě setkal se situací, kdy kvůli bezohlednému řidiči nemohl najít parkovací místo. A zatím co u nás se většinou sebereme a jedeme hledat místo jinde, v Rusku na to jdou poněkud jinak - s pořádnou úhlovou bruskou v ruce a odhodláním zaparkovat za každou cenu.

Tohle video je s největší pravděpodobností fake, ovšem vzhledem k ruské mentalitě se alespoň každý na chvílí zastaví a zapřemýšlí, jestli by to přeci jen nemohla být pravda. Ostatně otřískaných Žigulíků je plné Rusko a flexa v kufru také nemusí patřit k výjimkám. 

Celé video přitom začíná poměrně nevinně: jeho autor si prohlíží a komentuje pravděpodobně prasklý nárazník na svého vozu, když si v pozadí všimne řidiče černého Fordu, který evidentně nemá šanci zaparkovat, neboť mu v cestě stojí Lada dostavená přes dvě místa.

Tím se ale řidič Fordu nenechá odradit, sáhne do kufru a vytáhne pořádnou akumulátorovou úhlovou brusku. S tou se pak vrhne na levý zadní roh automobilu, který s lehkostí odřízne. Má přitom štěstí, že nenarazí na nádrž ani žádnou z masivních výztuh karoserie, která by ho v práci zpomalila - inu skoro jako by to bylo připravené.

V Rusku řeší problémy s parkováním skutečně neobvyklou cestou | zdroj: youtube.com

Zda se jednalo o předem připravený skeč nebo jednu z dalších šíleností na ruských silnicích se nejspíš nedozvíme, ale rozhodně jsme se u toho dobře pobavili. A pokud byste náhodou někdy v Rusku potkali automobil s uříznutým rohem karoserie, tak zhruba takhle nějak k tomu mohlo dojít.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy