Začíná se Clarkson opakovat? V novém dílu Grandtour si opět zazávodí proti letadlu

Záběry z upoutávky na druhou epizodu Grand Tour (TV pořad Amazonu) | foto: youtube.com

Dnes proběhne na Amazon TV premiéra druhého dílu nové série motoristického pořadu Grand Tour. Nebyl by to však Amazon, aby nás znovu neupozornil na nový díl prostřednictvím zajímavé ukázky plné zajímavých či trapných situací.

Z ukázky na druhý díl je však zřejmé, že moderátorské trio se poněkud inspirovalo ze své starší produkce ještě pod taktovkou BBC. Jeremy Clarkson totiž opět změří síly s letadlem, na jehož palubě nalezneme Jamese Maye a zraněného Hammonda, který se v době natáčení léčil ze zranění utrpěných během autonehody.

Nový díl Grand Tour bude znovu velkolepá podívaná (0:40) | zdroj: youtube.com

Závodní trať měří několik stovek kilometrů a vede z New Yorku k Niagarským vodopádům. Zatímco May a Hammond budou cestovat na běžným dopravním letadlem, Clarkson usedne za volant nového Fordu GT. Člověku se tak téměř hned vybaví slavný závod, ve kterém cestovali moderátoři napříč Evropou s vzácným nákladem lanýžů. Clarkson v Bugatti Veyron, zbylí dva v Cessně.

Kromě velkolepého závodu se však v novém díle Grand Tour dočkáme i review Mercedes-AMG GTR a závodu dvou sportovních celebrit "Celebrity Face Off."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy