Vectra Platinum – to nejlepší z řady Vectra

Vectra | foto: Opel Media

Opel Vectra Platinum si přiváží lákavou a vysoce hodnotnou výbavu a zájemcům nabízí možnost výběru z devíti zážehových a vznětových motorů v kombinaci se třemi karosářskými verzemi: Sedan, hatchback a kombi Vectra Caravan.

Všechny modely řady Vectra mají špičkovou standardní bezpečnostní výbavu, která mj. obsahuje interaktivní podvozek IDS, dvojici čelních a bočních airbagů a průběžné hlavové airbagy nebo protiblokovací systém brzd ABS s modulovaným účinkem v zatáčkách.

Od května mají zájemci o modely Vectra Comfort a Design Edition k dispozici novou, velmi hodnotnou a cenově zvýhodněnou sadu Platinum - díky ní Vectry přidávají ke svému ceněnému velkému vnitřnímu prostoru a špičkové jízdní dynamice ještě více luxusu a komfortu.

Sada Platinum obohatí již tak velmi komplexní standardní výbavu modelů Vectra o prémiové prvky, jako jsou chromované kryty dveřních prahů, dvouzónová klimatizace se senzorem kvality nasávaného vzduchu, vychlazovaná palubní schránka, termoreflexní sklo čelního okna, elektronický stabilizační systém (ESP), protiprokluzové zařízení, systém samočinné aktivace světlometů při poklesu viditelnosti, světlomety s ostřikovači, stěrače s dešťovým senzorem, autorádio s CD a MP3 přehrávačem propojené se sedmi reproduktory, audiosystém Twin Audio pro zadní sedadla, sedadlo s nastavováním osmi parametry, alarm a elektrické ovládání všech oken.

Při pořízení Vectry Platinum můžete ušetřit až 100 000 Kč. Sada Platinum se totiž dodává bez příplatku do všech karosářských i motorických verzí modelů Vectra Comfort a Design Edition, a to až do konce června.

- Opel -

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy