Medvěd v sajdkáře na silnici? V Rusku nic neobvyklého

Medvěd v sajdkáře na silnici? V Rusku nic neobvyklého | foto: youtube.com

Díky tisícům neuvěřitelných videí člověka občas napadá, zda Rusko není jen jedním borovským filmovým studiem, kde se vytváří obsah pro noviny a YouTube. Jak jinak si vysvětlit medvěda jedoucího na sajdkáře po ulicích ruského města?

Potkat na silnicích motocykl se sajdkárou je vzácností samo o sobě. Vidět však v takovém motocyklu i medvěda, to už má člověk vážné obavy o své duševní zdraví. V Rusku však takové věci patří ke všednímu životu.

Na videu, které se objevilo na YouTube 4.6.2017, je zachycen medvěd s náhubkem, který vcelku ochotně nastupuje do sajdkáry postaršího motocyklu. Kromě samotného faktu, že medvěd nastupuje do motocyklu, je neuvěřitelná i odolnost samotné sajdkáry.

Podle informací, které se objevily na serveru Jalopnik, bylo video natočeno v ruském městě Syktyvkar. Samotný medvěd by pak měl být součástí jakéhosi putovního cirkusu, který provozuje motorkářský klub Polar Wolves.

Toto video však není jediné. Později se objevilo i video medvěda v sajdkáře během jízda. Medvěd se tváří překvapivě spokojeně a zdá se, jako by mu byla sajdkára vyrobena na míru. 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy