Není vám dost cool běžný Bentley Bentayga? Tenhle zaručeně bude

Bentley Bentayga v zimní úpravě | foto: rainprisk.artstation.com

Pokud se chcete během příští zimní sezóny vydat stylově do Alp, máme pro vás skvělý tip. Tím je speciální SUV Bentley Bentayga na pásech a se speciální horskou výbavou.

Jak už mnozí z vás poznali, nejedná se o skutečný vůz. Jde pouze o šikovně zpracovanou grafiku. Tu má na svědomí talentovaný britský grafik Rain Prisk, který na svých stránkách vystavuje opravdu zajímavé koncepty.

Konkrétně tento upravený Bentley dostal kromě speciálních pásů i střešní expediční zahrádku s LED světelnou rampou a v přední masce si můžeme všimnout navijáku. S podobnou výbavou už by se ale tohle SUV určitě nemohlo pokoušet o atakování rychlosti 300 km/h.

Ovšem nemyslete si, že podobná SUV na pásech jsou čirým nesmyslem. Automobilka Nissan si totiž na letošní autosalon v New Yorku připravila speciální edici Nissanu Rogue / X-trail, který opravdu podobnou výbavu dostal. Šlo o speciální pásy, upravený podvozek a zahrádku se světlomety. O voze jsme vás dokonce informovali v tomto článku.

V případě luxusního SUV Bentley se ale žádná realizace očekávat nedá, neboť obě automobilky cílí na zcela odlišné zákazníky. Zatímco ti, kteří si koupi Nissan, s ním možná do terénu skutečně zajedou. Model Bentayga ale bude jen symbolem luxusu a životního stylu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy