Čtyři exkluzivní Ferrari se sešly na jednom místě. Ten pohled stojí za to

Ferrari Enzo | foto: Seven Car Lounge

Představte si místo, kde naleznete ty nejúžasnější vozy vaší oblibené značky. Místo, kde vozy z vašich plakátů opravdu stojí přímo před vámi, můžete si je osahat, můžete si do nich i sednout a pokud rozbijete prasátko, můžete i v nich odjet. Pro milovníky Ferrari takové místo opravdu existuje.

To místo, o kterém se bavíme, se jmenuje Seven Car Lounge. Jde o autosalon zaměřený pouze na ty nejzajímavější a nejexkluzivnější vozy. Pokud byste ho chtěli navštívit, budete si muset udělat výlet až do vzdálené Saúdské Arábie. Pokud jste ale opravdový milovník Ferrari, rozhodně nebudete litovat. Momentálně zde totiž mají vystaveny ty nejexkluzivnější modely, jaké kdy automobilka vyrobila. A nejen to.

Pod jednou střecho zde naleznete Ferrari F40 z roku 1992 s nájezdem 12,200km, Ferrari F50 z roku 1996 s nájezdem 12,900 km, Ferrari Enzo z roku 2004 s nájezdem 450 kilometrů nebo zcela nové LaFerrari 2015 v poměrně vzácné žluté barvě.

Kromě těchto nejvzácnějších a nejvýkonnějších klasik si zde můžete prohlédnout či pořídit i Ferrari 550 Barchetta, F12 Berlinetta nebo 488 GTB. Pokud ale nejste fanouškem rudých vozů z Maranella, je zde k vidění i řada jiných exkluzivních vozidel. Například  McLaren 675LT, Mercedes SLR McLaren 722 S Roadster nebo jedno ze tří vyrobených Pagani Zonda Tricolore.

Pokud preferujete styl před rychlostí, možná vás zaujmou vystavené vozy Rolls Royce, Bentley nebo luxusní úpravy od společnosti Brabus.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy