Lamborghini za cenu poledního oběda? Má to jen jeden malý háček

Huracán Performance je aktuálně to nejlepší od Lamborghini. | foto: Lamborghini

Co si dnes koupíte za 124 korun? Polední oběd v restauraci, poměrně chutnou večeři, parádní časopis o autech nebo třeba dva angličáky do sbírky. Škálu možností nyní rozšiřuje Lamborghini Huracán! A ne, o hračku rozhodně nejde.

Huracán je menším ze dvou aktuálně vyráběných supersportů Lambogrhini, přesto se mu rozhodně neříká baby Lambo nebo Lambo pro chudé. I jako nové totiž stojí několik milionů, což na druhou stranu kompenzuje impozantním vzhledem a bezkonkurenčními jízdními vlastnostmi. Je mnoho lidí, co by ho chtěla, ale dovolit si jej může málokdo. Až doteď.

Lamborghini Huracán LP 610-4 k prodeji za 5 amerických dolarů se hned tak nevidí, bohužel cena opravdu odpovídá kvalitě | foto: IAAI

Na inzertním portálu IAAI se objevil Huracán LP 610-4 za pouhých 5 dolarů (cca 124 korun). Možná nabídka roku, pokud se nepodíváte na fotky. Tam, kde ještě nedávno stálo nablýskané kupé s pětilitrovým desetiválcem, automatickou převodovkou a pohonem všech kol je dnes jen ohořelý vrak, z něhož nejde použít absolutně nic. Jen matně jde rozeznat konstrukce sedaček, zadní nárazník nebo to, co zbylo ze všech čtyř kol.

Inzerát pragmaticky uvádí, že vozidlo nenastartuje. A my jen přemýšlíme, kdo si něco takového, i když za směšnou částku, může koupit. Použitelný není jediný díl, postavit na takových základech jiné auto také nepůjde a skladovat to někde v garáži je nesmysl. Na druhou stranu, lidé jsou dnes ochotní utrácet za čím dál větší nesmysly, takže si možná i tento ohořelý vrak najde svého kupce. 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy