Pamatujete si pokaždé, kde jste zaparkovali své auto v "nákupáku"? Tenhle člověk to zapomněl

BMW řady 3 Touring | foto: Archiv AutoRoad.cz

Stalo se vám někdy, že jste zaparkovali v některém z nákupních center a po velkém nákupu jste zapomněli, kde stojí vaše auto? Nejste jediní, případ muže z britského Manchesteru je však poměrně unikátem.

Neznámý muž si loni půjčil od svého známého vůz značky BMW a jel na koncert skupiny Stone Roses. Po jeho konci se ale muži z nějakých důvodů nepodařilo vůz nalézt a i přes pátrání trvající celých pět dní prostě BMW zmizelo. Původně si tak myslel, že auto někdo ukradl a tak pátrání po nějaké době vzdal.

Dokonce k jeho vyhledání použil emaily a telefonáty přímo na tamní policejní stanici, provozovny parkovišť a obchodní centra. Nic z toho ale nepomohlo. Až po půl roce se čirou náhodou auto objevilo a světě div se, bavorák stál stále na svém původním místě. Tak kde tedy byla chyba?

Auto se našlo díky rutinní kontrole policií při kontrolách během novoročných oslav. O to zvláštnější je, že auto bylo pokryto prachem a stálo na místě celých 6 měsíců, takže jeho potenciální majitel zřejmě nehledal dostatečně dobře a pečlivě. Jak jinak si vysvětlit, že i přes intenzivní pátrací akci se BMW doslova "vypařilo".

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy