Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio nabízí nový doplněk. V autě ale přímo není

luxusní náramkové hodinky k vozu Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio | foto: Alfa Romeo

Letošní nový přírůstek do modelové řady Alfy Romeo se vcelku povedl. Vůz se jménem Giulia dokáže ostře šlapat na paty zavedené konkurenci a s jejím vrcholným provedením se nyní pojí zajímavá novinka.

Verze Quadrifoglio se snaží sebrat zákazníky klientům značek BMW nebo Mercedes-Benz a zřejmě proto se Alfa Romeo rozhodla, že vůz začne prodávat také v USA. Právě severoamerické zastoupení značky pak k příležitosti uvedení prodeje započalo spolupráci se švýcarskou firmou Chronoswiss.

Výsledkem jsou luxusně vypadající hodinky, které jsou výrobně omezeny a dostane je jen stovka nových majitelů edice Quadrifoglio. Zajímavostí je jejich název Regulator Alfa Romeo Quadrifoglio Edition, přičemž zájemce o hodinářský průmysl budou jistě zajímat jejich parametry. Podle firmy mají pouzdro o průměru 40 milimetrů vyrobené z nerezové oceli a číselník dostal dekoraci pravým karbonem.

Kožený řemínek dostal červený odstín, což je vlastně barva karoserie, s níž uvádí výrobce vrcholný model Giulia na trh Severní Ameriky. Případné divočejší majitele může potěšit voděodolnost do hloubky 30 metrů. Posledním prvkem je cena, která na americkém trhu startuje na 3 990 dolarech. Za částku lehce překračující sto tisíc korun pak dostane stovka majitelů doplněk, o kterém si zbylí Alfisté mohou nechat leda zdát.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy