Bitva na ostří nože. Modely GT-R, 911 Turbo S, R8 V10 Plus a 570S poměřily síly

Čtveřice silných supersportů si poměřila síly | foto: youtube.com

Následující závod vám ukáže, jak moc rozdílné jsou dnešní supersporty. Proti sobě se zde postavila čtveřice známých jmen a vy jen můžete hádat, kdo zvítězil.

Tenhle závod má všechno. Je zde přítomen pohon zadních kol, čtyřkolka, několik typů motorů od šestiválce až po desetiválec a také dva jejich typy. Otázkou pak je, zda vyhraje přeturbená bestie nebo naopak svou sílu opět v drtivé převaze předvede Audi R8 s atmosférou pod kapotou. V souboji má důležité slovo i automatická převodovka, protože každý vůz má jiný typ automatu, což se může projevit.

K tomu zde máme několik zástupců různých zemí, takže na startovním roštu stojí vozy z Německa, Japonska a Velké Británie. Tenhle závod je pak s troškou nadsázky něčím obdobným, jako je výživný ovocný salát. Různý mix všeho možného je zde nashromážděn těsně vedle sebe a je jen na vás, kterou ingredienci vyberete a sníte jako první.

A co za auta vlastně uvidíme? Na startovním roštu je McLaren 570S, Nissan GT-R, Audi R8 V10 Plus a Porsche 911 Turbo S. A kdo myslíte, že bude vítězem? Bude to známá Godzilla z Japonska? Nebo všechny porazí červená německá placka s kruhy na kapotě? Možná se budete divit, kdo nakonec vyhrál.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy