VIDEO: Zrození Lego Ferrari F40 během minuty

Složené Lego Ferrari F40, prodává se i v Česku | foto: youtube.com

Vánoce jsou už za rohem a vy stále přemýšlíte, čím potěšit svého dospívajícího syna se zápalem do rychlých aut? Máme pro Vás řešení! Může to znít možná dětinsky, ale věřte nebo ne, Váš syn či jiný příbuzný bude mít velkou radost. Přesněji mluvíme o Ferrari F40 z Lega.

Většina z nás toužila, či stále touží, vlastnit maranellskou bestii jménem Ferrari F40. Jenomže ne každý disponuje neomezeným rozpočtem, a proto se takový sen rychle rozplyne. Ovšem Lego představilo alternativní řešení, neboť právě je v prodeji stavebnice Ferrari F40 – dokonce se prodává i v Česku a cena startuje pod 3000 Kč.

Stavebnice má celkem 1158 dílků, což je celkem dost, ale užijete si tak více zábavy při skládání. To nám názorně předvedla společnost Hagerty, která vydala zajímavé video s F40 od Lega. Na něm je možné vidět, jak zrození maranellského hřebce trvá méně než minutu. Jenže Vás musím zklamat (potěšit), protože v reálu bude skládání na několik hodin. Ferrari F40 nabídne i funkční zadní výklopné víko, pod kterým se nachází detailně zpracovaný osmiválec.

Samozřejmostí jsou otevíratelné dveře a prokouknutí do interiéru. V něm jsou k vidění dvě sportovní sedačky, volant s logem Ferrari či poutka na dveřích. Je možné se podívat i do zavazadlového prostoru, nechybí také vyklápěcí přední světlomety a další velmi propracované prvky. Lego F40 je dlouhé 27 cm, široké 14 cm a vysoké 8 cm. Společnost Lego na závěr upozorňuje, že stavebnice je vhodná pro člověka, který dovršil věku alespoň 14 let.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy