Kateřina Kůrková dostala novou Micru

Micra | foto: Nissan ČR

Dalším sportovcem, který se může těšit v rámci sponzorské smlouvy z obdarovaného vozu, se stala sympatická sportovní střelkyně Kateřina Kůrková, bronzová..

..medailistka z loňských LOH v řeckých Aténách.

Zbrusu novou Micru předal včera Kateřině prezident společnosti Nissan ČR Teruaki Nogiwa a při této příležitosti poznamenal: „V České republice se nám daří velice dobře, proto tu chce naše společnost přispět svým dílem také na neziskové aktivity a podporu společenského života. Jsme opravdu pyšní, že můžeme dlouhodobě podporovat Romana Šebrleho, že se na nás mohl po celá léta spoléhat jeden z nejpopulárnějších českých atletů Jan Železný, nebo že třeba můžeme přispívat na činnost symfonického orchestru FOK a další aktivity, zvyšující kvalitu života lidí v této zemi.“

Nissan se pochlapil i s výběrem barvy vozu, zvolil oblíbený odstín žen - oranžovou s názvem „Paprika“, což Kateřině hned padlo do oka. „Tahle oranžová barva je přesně pro mě“, pochvalovala si při prvním setkání s autem. „Micra se mi navíc vždycky líbila“, prohlásila Kateřina a ujistila Generálního ředitele Nissanu Lubomíra Tvardíka, že puška se jí do kufru Micry určitě vejde. Micra je navíc ozdobena podpisem olympijské medailistky na boku a decentním nápisem „Micra ráže 1.0“.

Kateřina Kůrková získala svou první olympijskou medaili za střelbu ze vzduchové pušky na 10 metrů, ovšem ve své sbírce má ještě další úspěchy – v roce 2003 vybojovala titul akademické mistryně světa, na MS 2002 byla vyhlášena nejlepší střelkyní a na juniorském Mistrovství Evropy získala ve stejném roce stříbrnou medaili.

Foto: Nissan ČR

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy