Další spekulace ohledně nové show slavných moderátorů byla vyvrácena!

Slavný Jeremy Clarkson opět vyvrací spekulace ohledně názvu jeho nového pořadu. Na druhou stranu již známe jméno postavy, která nahradí "ochočeného závodního jezdce" Stiga!

Již několikrát jsme Vám přinesli informace o spekulacích kolem názvu nové show, kterou budou uvádět moderátoři Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May.

Natáčení tohoto pořadu pro americkou televizi Amazon Prime je již v plném proudu, o čemž jsme Vás informovali v nedávném článku.

Původně se mluvilo o tom, že by se tento pořad mohl jmenovat House of Cars, což by do jisté míry parodovalo název slavného amerického seriálu z politického prostředí - House of Cards. Nedávno se objevila spekulace, že pořad ponese název Gear Knobs.

I tato spekulace je ale vyvrácena. O to se zasloužil samotný Jeremy Clarkson na svém účtu na sociální síti Twitter.

Je tak velkou otázkou, kdy se dočkáme konečně oficiálního oznámení názvu. Již příští rok se totiž dočkáme odvysílání prvních epizod této nové show. První série bude obsahovat dvanáct epizod a můžeme se těšit na novou postavu, která by se mohla nápadně podobat „ochočenému závodnímu jezdci“ Stigovi. Ten by se mohl podle posledních informací jmenovat Speedbird.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy