Mercedes-Benz třídy E příští generace - je tohle jeho podoba?

mercedes-benz třídy e | foto: RM Design

Nadcházející generace vozu Mercedes-Benz třídy E se pomalu objevuje na spekulativních návrzích od různých designérů. Posledním příkladem je snímek od studia RM Design.

Začátkem tohoto měsíce stejný designér představil svou vizi sportovního E63 AMG S a teď je zpět se ztvárněním obyčejné varianty stejného modelu. Auto i tak nabízí sportovní přední difuzor, AMG mřížku chladiče a kola z lehkých slitin se šesti dvojitými paprsky.

Za celou dobu jsme mohli vidět už spoustu špionážních fotografií příští generace Éčka, takže není tajemstvím, že bude vypadat hodně podobně jako aktuální třídy S a C-Class. Velmi pravděpodobně ale dostane menší vylepšení z hlediska designu.

Pokud jde o technickou stránku, nový éčkový Mercedes má být založen na platformě MRA, takže bude o něco větší, než současný model.Vůz obdrží i šest pohonných jednotek včetně nového 2,9-litrového dieselového motoru s výkonem 313 koní.

Oficiální premiéra cozu se s největší pravděpodobností bude konat během výstavy North American International Auto Show v Detroitu na začátku roku 2016.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy